Dé partner in Limburg voor (interim) personeel in finance en ICT

Zoekt u financieel of ICT-personeel op bachelor- of masterniveau en een sterke partner in Limburg die u helpt de juiste professional te vinden? We4People is gespecialiseerd in detachering, bemiddeling, werving en selectie van goed opgeleide financials en ICT-professionals (mbo+, hbo- en wo-niveau). Brede expertise en een uitgebreid netwerk in beide vakgebieden garanderen u actief meedenken en passende, flexibele oplossingen voor de uitdagingen waar uw organisatie voor staat.

 

Werving, selectie, bemiddeling en detachering

Onze dienstverlening is maatwerk. Niet het type contract, maar de wensen van opdrachtgevers en kandidaten staan centraal. Afhankelijk van uw vraag selecteren wij de juiste tijdelijke of vaste medewerker, detacheren wij een eigen consultant of bemiddelen wij tussen u en één van de gespecialiseerde ZZP’ers met wie wij samenwerken. Onze kracht is dat wij onze kandidaten, opdrachtgevers én het werkveld goed kennen. Wij gaan voor de best mogelijke match en een goede, duurzame samenwerking. Daarom voeren wij grondige intakegesprekken en vragen wij dóór. Met als doel het talent van mensen optimaal in te zetten. Zo verbindt We4People met succes organisaties en professionals in finance en ICT.

Detachering

Onze consultants in loondienst ondersteunen uw afdeling bij behoefte aan tijdelijke capaciteit of extra specialistische kennis.

ZZP Bemiddeling / Consultancy

Wij werken met een kernteam van gespecialiseerde ZZP’ers van wie wij de kracht en toegevoegde waarde heel goed kennen.

 

Werving en Selectie

Met een op onze specialisatiegebieden finance en ICT en de regio Limburg gerichte recruitmentstrategie vinden wij snel de juiste kandidaat.

Persoonlijk contact?

Neem contact met ons op voor algemene vragen, vragen over onze werkwijze en onze vacatures of gewoon om hallo te zeggen. We komen graag in gesprek.

Neem contact op