Dé partner in Limburg voor (interim)personeel in Finance en ICT

Zoekt u financieel of ICT-personeel en een sterke partner in Limburg die u helpt de juiste professional te vinden? We4people is gespecialiseerd in detachering, bemiddeling, werving en selectie van goed opgeleide financials en ICT-professionals (mbo+, hbo- en wo-niveau). Brede expertise en een uitgebreid netwerk in beide vakgebieden garanderen u actief meedenken en passende, flexibele oplossingen. Niet het type contract, maar de wensen van u en onze kandidaten staan daarbij centraal. Wij gaan voor de best mogelijke match en een goede, duurzame samenwerking. Daarom voeren wij grondige intakegesprekken en vragen wij dóór. Zo verbindt We4people met succes organisaties en professionals in Finance en ICT.

Detachering

Onze consultants in loondienst zijn talentvolle professionals met een goede opleiding en ervaring. Zij ondersteunen uw organisatie bij behoefte aan tijdelijke extra capaciteit of specialistische kennis.

Zzp Bemiddeling

Zoekt u een zzp’er die uw organisatie tijdelijk op financieel of ICT-gebied ondersteunt? Wij bemiddelen tussen u en een kernteam van gespecialiseerde zzp’ers van wie wij de kracht en toegevoegde waarde heel goed kennen.

 

Werving en Selectie

Onze werving is gericht op onze specialisatiegebieden finance en ICT en de regio Limburg. Afhankelijk van uw vraag selecteren wij snel de juiste tijdelijke of vaste medewerker voor uw organisatie.