Passende banen en interim-opdrachten
voor financials en ICT'ers in Limburg

Heb jij een financiële of ICT-opleiding op mbo+, hbo of wo-niveau en ben je op zoek naar interessante vacatures, een leuke baan of een nieuwe uitdaging in Limburg of omgeving? Schrijf je in bij We4People! Wij zijn er speciaal voor financials en ICT’ers, houden je op de hoogte van interessante mogelijkheden en helpen je aan werk dat bij je past.

 

Gespecialiseerd in jouw vakgebied: finance en ICT

Dankzij onze specialisatie in finance en ICT kunnen wij je als geen ander loopbaanadvies geven en in contact brengen met organisaties en mogelijkheden in jouw vakgebied. Ons doel: jou vooruit helpen in je carrière. Met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ruimte voor reflectie.

 

Werk in loondienst of als zelfstandige

Zoek je een nieuwe (tijdelijke) werkgever? Wil je graag als ZZP’er werken, aan wisselende finance- of ICT-opdrachten? Of ga je het liefst interim of op projectbasis aan de slag bij organisaties, als consultant in dienst bij We4People? Het kan allemaal. Jouw wensen en ambities staan voor ons centraal. We starten met een grondige intake, om jou en je talent goed te leren kennen. En zoeken vervolgens een optimale match met een vacature of organisatie in ons netwerk.

 

Schrijf je nu gratis in. We maken graag kennis met je.

we4people
finance

We4finance detacheert en bemiddelt financials met een bachelor of master (hbo/wo) niveau.

ict

We4ict detacheert en bemiddelt ICT-professionals met een bachelor of master (hbo/wo) niveau.