Passende banen en interim-opdrachten
voor financials en ICT'ers in Limburg

Heb jij een financiële of ICT-opleiding op mbo+, hbo- of wo-niveau en ben je op zoek naar interessante vacatures, een leuke baan of een nieuwe uitdaging in Limburg of omgeving? Schrijf je in bij We4people! Wij zijn er speciaal voor financials en ICT’ers, houden je op de hoogte van interessante mogelijkheden en helpen je aan werk dat bij je past. Want bij ons staan jij en jouw ontwikkeling voorop.

Gespecialiseerd in
jouw vakgebied

Dankzij onze specialisatie in finance en ICT kunnen wij je als geen ander een passend loopbaanadvies geven en in contact brengen met organisaties en mogelijkheden in jouw vakgebied.

Jouw ontwikkeling voorop

Ons doel: jouw carrière vooruit helpen. Met aandacht en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en reflectie. We starten met een grondige intake om jou en je talent goed te leren kennen. En zoeken vervolgens naar een optimale match met een vacature of organisatie in ons netwerk.

Werken in loondienst
of als zelfstandige

Zoek je een nieuwe (tijdelijke) baan? Wil je graag als zzp’er aan wisselende opdrachten werken? Of ga je het liefst interim of op projectbasis aan de slag in organisaties, als consultant in dienst bij We4People? Het kan allemaal. Jouw wensen en ambities staan voor ons centraal.

we4people
finance

We4finance detacheert en bemiddelt financials met een bachelor of master (hbo/wo) niveau.

ict

We4ict detacheert en bemiddelt ICT-professionals met een bachelor of master (hbo/wo) niveau.

Nu inschrijven

Hier kun je je inschrijven. Het spreekt voor zich dat wij jouw gegevens met respect en vertrouwelijkheid zullen behandelen.