Over ons

We4people wordt geleid door mensen die zelf een ruime achtergrond hebben in Finance en ICT. Kennis is de sleutel tot een succesvolle dienstverlening aan onze klanten en medewerkers, daar zijn wij van overtuigd. Het maakt ons blij als we professionals kunnen helpen een volgende stap in hun carrière te zetten. Wij bieden tijdelijke ondersteuning maar werken aan een blijvende samenwerking en impact.

Wij zijn betrokken en vinden het leuk om van dienst te zijn. Dat doen we door ons leergierig te verdiepen in de uitdagingen van organisaties en in de persoonlijke doelstellingen en drijfveren van mensen.

Nog meer weten over ons? Dan kiezen we liever voor de dialoog. We komen graag in contact voor een persoonlijke kennismaking.

Stoere Binken Design – René Verkaart

Guy Vroemen - Partner

Guy is in 2008 gestart met We4people. Gepassioneerd HR-dienstverlener met expertise op het gebied van finance en talentontwikkeling. Gerespecteerd als een authentieke en betrouwbare business partner. Ondernemer met het vermogen om professionals te koppelen aan business issues. Vindingrijk op het gebied van dienstverlenende HR-oplossingen en gemotiveerd om ICT- & Finance-professionals écht vooruit te helpen.

 

guy.vroemen@we4people.nl

M 06 46 15 39 65

Danny Zonneveld - Partner

Danny is registeraccountant en heeft 33 jaar ervaring bij een Big4 kantoor. Hij is beschikbaar als consultant voor complexe opdrachten en treedt op als coach en begeleider van onze finance-specialisten. Hij is zeer goed in staat om de juiste problematiek boven water te krijgen waardoor er een betere match kan worden gemaakt tussen de benodigde oplossing en de specialist die daar uitvoering aan gaat geven.

 

danny.zonneveld@we4people.nl

M 06 51 22 47 06

Martin Hommes - Partner

Martin is sinds 2010 verbonden aan We4people, met ICT als expertisegebied. Met een lange achtergrond als o.a. lijnmanager in de ICT/Telecom is hij goed in staat de problematiek en uitdagingen van de klant te doorgronden en zo, waar mogelijk, een goede match te maken tussen behoefte van de klant en de kwaliteiten en ambities van de consultant. Martin hecht in hoge mate waarde aan een goede vertrouwensrelatie met zowel de klant als onze consultants.

 

martin.hommes@we4ict.nl

M 06 55 85 74 12

Eveline Nelissen - Business Manager

Per 1 februari versterkt Eveline Nelissen het team van We4people als Business Manager.

“Ik wil mensen inzetten op hun kwaliteiten.”

Eveline heeft meer dan 20 jaar ervaring in recruitment en interimmanagement bij o.a. KPMG en EY. Met haar komst verwachten we onze klanten in Limburg nog breder van dienst te kunnen zijn. Door inzet van onze eigen interim finance consultants, zzp’ers én professionele ondersteuning bij de werving en selectie voor vaste vacatures.

 

eveline.nelissen@we4people.nl

M 06 55 15 45 54