Wij van we4people: Stefan Ebbers

Met gepaste trots stellen we jullie voor aan Stefan Ebbers, onze nieuwe Finance & Control consultant bij we4people.
Zijn enthousiasme en positieve instelling is iets wat ons meteen opviel en we zijn er van overtuigd dat hij een mooie toevoeging is aan ons team.

Stefan is sinds vandaag gestart bij een mooie opdracht via we4people en we wensen hem veel succes en plezier hierbij.
Het beste kan Stefan in eigen woorden uitleggen wie hij is en wat hij de komende tijd gaat doen:

Ik ben er nog niet achter waar ik mezelf zie over 5 tot 10 jaar. Hier wil ik graag de komende jaren achter komen wanneer ik meer ervaring heb gekregen in het werkveld. Interim werk lijkt me een mooie kans hiervoor.

Ik ben begonnen met de opleidingen financieel administratief medewerker en bedrijfsadministrateur op het ROC Leeuwenborgh te Maastricht. Vervolgens heb ik ervoor gekozen om nog een stapje verder te gaan en heb ik de opleiding Finance & Control afgerond op Zuyd Hogeschool | Zuyd University of Applied Sciences te Sittard. Tijdens deze periode heb ik stages gelopen waar ik mijn huidige ervaring heb opgedaan met betrekking tot financiële administratie, verschillende administratieve systemen en professionaliteit.

Wat me erg aanspreekt aan we4people is het feit dat er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling naast het werken voor interim-opdrachten. Denk aan het bijwonen van workshops of het ter beschikking stellen van cursussen. Ik ben vooral geïnteresseerd in data-analyse en het werken met bijvoorbeeld SQL of Python en visualisatie met behulp van Power BI.

Mijn eerste opdracht gaat van start bij een onderdeel van Vebego. Samen met Clemens Meijs ga ik meewerken op de finance afdeling! Ik kijk ernaar uit om te mogen beginnen samen met Clemens en veel van hem en deze opdracht te leren!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief