Wij van we4people: Roberto Daemen

Graag willen we onder het mom van "wij van we4people" onze medewerkers, klanten en stichtingen de mogelijkheid bieden om zich voorstellen zodat zij in eigen woorden kunnen uitleggen wie ze zijn en wat wij samen bereiken.
 
Dit keer is Roberto Daemen aan het woord om te vertellen wat hij doet binnen zijn opdracht via we4people.

“Ik ben er nog niet achter waar ik mezelf zie over 5 tot 10 jaar. Ik zou graag op termijn een bepaalde vastigheid willen hebben. Ik wil kijken welke opdracht(en) op mijn pad komen en zodoende erachter komen waar ik op lang termijn het meest in thuis ben. Het interim werk is dus op dit moment een goede manier om erachter te komen wat ik uiteindelijk wil bereiken.
Momenteel ben ik werkzaam als tax consultant bij DSV - Global Transport and Logistics waar ik belastingaangiftes voorbereid voor de “fiscal representation” voor grote internationale klanten van DSV. Dit zal ik tot eind december doen en dan staat weer een nieuwe opdracht voor de deur. Ik ga dan aan de slag als projectcontroller bij PDM | Industrial Excellence en heb veel zin in deze uitdaging.

Verder betekent het werken bij we4people dat ik naast de opdracht gerelateerde zaken ook veel bezig ben met mijn persoonlijke ontwikkeling. Dit valt terug te zien in de aanpak van we4people. Zo is er wekelijks overleg met andere financials en worden er diverse cursussen en workshops georganiseerd die finance gerelateerd zijn.

Ben je benieuwd of we4people ondersteuning kan bieden voor uw bedrijf of wil je graag als financial via een leuke organisatie aan de slag, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief