Wij van we4people: Job Hendricks

Graag willen wij van we4people onze medewerkers, klanten en stichtingen de mogelijkheid geven om zich voorstellen zodat zij in eigen woorden kunnen uitleggen wie ze zijn en wat wij samen bereiken.
 
Dit keer is Job Hendrickx aan het woord om te vertellen wat hij doet binnen zijn opdracht via we4people.
 
De vraag: ‘waar zie jij jezelf over vijf tot tien jaar?’, is een vraag die menig werkende flink aan het denken zet en een vraag waar ook ik zo nu en dan mee worstel. Het ligt niet aan een gebrek aan ambitie wat maakt dat veel mensen deze vraag lastig te beantwoorden vinden, maar vaak aan de enorme hoeveelheid keuzes waar we iedere dag weer voor staan en de hoge focus op maximaal en optimaal presteren.
 
Op dit moment ben ik aan de slag als Financial Planning & Analysis Analyst Product Management bij Signode. Een wereldwijde speler en producent van van alles wat te maken heeft met het beschermen van producten. Denk hierbij o.a. aan rekfolie, omsnoeringsbanden, hoekprofielen en aanverwante gereedschappen en machines.
Het is mijn taak om Signode te helpen beter inzicht te krijgen in hun marges. Enerzijds door zelf financiële analyses te maken, anderzijds door juist met veel verschillende mensen te praten om zo beter te begrijpen waar de cijfers uit zijn opgebouwd. Een interessante en uitdagende rol waar ik mooi mijn ei in kwijt kan.
 
Maar wat ga ik doen als deze opdracht op zijn einde loopt en waar zie ik mezelf over vijf tot tien jaar? Geen flauw idee, dat zien we nog wel.
Zeker als financial ligt je carrière pad niet vast en al helemaal niet als consultant Finance & Control. Waar je je als consultant de ene dag bezig kunt houden met margeanalyse bij de lokale groenteboer, zo kun je de volgende dag bezig zijn met het opzetten van een Power BI dashboard voor een multinational. En weet je? Dat vind ik er nou juist zo mooi aan.
 
Bij we4people krijg ik de vrijheid verschillende opdrachten te doen en bezig te zijn met wat ik leuk vind. Juist op die manier kan ik maximaal van waarde zijn en mezelf optimaal ontwikkelen. Daar worden zowel onze opdrachtgevers, we4people als ikzelf beter en gelukkiger van.
 
Nieuwsgierig naar wat we4people voor jou kan betekenen? Aarzel dan niet contact met me op te nemen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief