Wij van we4people: Ellen Bour

Graag willen we onder het mom van "wij van we4people" onze medewerkers, klanten en stichtingen de mogelijkheid bieden om zich voorstellen zodat zij in eigen woorden kunnen uitleggen wie ze zijn en wat wij samen bereiken.
 
Dit keer is Ellen Bour aan het woord om te vertellen wat zij doet binnen haar opdracht via we4people.

De vraag: ‘waar zie jij jezelf over vijf tot tien jaar?’, is voor een Finance & Control consultant een lastige vraag want er kan nog zoveel op je pad komen. Sowieso weet ik zeker dat ik binnen vijf jaar de RC opleiding afgerond wil hebben. Afgelopen jaar heb ik Opleiding Business Control afgerond aan UMIO | Maastricht University en per september 2022 mag ik officieel starten met de opleiding tot Register Controller. Super veel zin in, want ik verwacht tijdens deze opleiding veel waardevolle kennis op te doen.

In de afgelopen jaren heb ik al verschillende opdrachten mogen invullen en heb ik mogen ervaren dat mijn bloed sneller gaat stromen door het optimaliseren van processen en door kennis te delen met mijn collega’s. Dit zie ik mezelf over vijf tot tien jaar ook nog doen. In welke setting? Juist leuk om dat nu nog niet te weten. Momenteel vul ik de rol van Financial Controller in bij Boels Rental, als onderdeel van een gedreven team kan ik veel leren en zijn we met z'n allen elke dag bezig om het beter te doen dan gisteren. Daar krijg ik energie van!

Daarnaast vind ik het leuk om naast mijn reguliere opdracht bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling van mezelf en van anderen. Hiervoor wordt me bij we4people ruimschoots de gelegenheid geboden. Door het bijwonen van intervisies, trainingen over o.a. Power Bi, Robotics of door zelf de gelegenheid te krijgen om tijdens een Lunch & Learn sessie iets te vertellen over procesoptimalisaties.

Doordat we 10% van onze tijd aan mogen besteden aan ontwikkeling of MVO, is er voldoende mogelijkheid voor zelfontplooiing, zodat ik mezelf kan blijven ontwikkelen. Bovendien ben ik erg blij om onderdeel te zijn van een inspirerend, gezellig en gedreven team bij We4People, waarin verbinding centraal staat. Benieuwd of we4people iets voor jou kan betekenen?
Neem gerust contact op.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief