Wij bij we4people: José Senden

We4people waardeert niet alleen eigen consultants en klanten maar ook zeker de ZZP-ers waar we regelmatig contact mee hebben.
Vandaag geeft we4people het woord aan José Senden. Een ZZP-er waar we al heel lang en graag mee samenwerken:

Sinds kort ben ik opnieuw gestart als ondernemer, na een aantal jaren een vaste functie te hebben ingevuld als concern controller en financieel directeur in de jeugdzorg. Als ondernemer is het mijn missie om bij te dragen aan duurzame en kwalitatief goede en betaalbare zorg.
Tegelijkertijd ben ik nog bezig om mijn opleiding aan het TIAS (Master of Health Administration) af te ronden.
Met we4people werk ik al ruim 8 jaar samen, waarbij ik vooral contact heb met Guy Vroemen. Wat mij aanspreekt in de samenwerking met we4people is dat men meedenkt welke opdracht passend is, zowel voor de interim professional als vanuit het perspectief van de opdrachtgever. Er wordt extra moeite gedaan om een win-win situatie te creëren in tegenstelling tot het ‘schuiven van cv’s’.
Wat mij daarnaast aanspreekt in we4people is dat zij werken met jonge, gedreven en intelligente professionals, met focus is op continu ontwikkelen. Daarbij heeft we4people een grote focus op de mens en de relatie. Regelmatig word ik gebeld, met de vraag ‘hoe gaat het met je?’ krijg ik uitnodigingen voor online kennissessies en ben welkom bij de jaarlijkse BBQ.
 
Op dit moment ben ik via
we4people werkzaam bij Adelante Zorggroep als interim business controller. Adelante is een state of de art revalidatie kliniek in Zuid-Limburg met een landelijke bekendheid. Adelante heeft als filosofie ‘haal het beste uit jezelf’. Dat is een mooi levensmotto, waarin ik mij prima kan vinden.
Daartoe krijg ik ook volop de gelegenheid bij deze opdracht. Voor de Divisie Volwassen Revalidatie ondersteun en adviseer ik de directeur en haar clustermanagers op het gebied van financiën en bedrijfsvoering.
Door mijn brede werkervaring ben ik in staat om op korte termijn een nieuwe organisatie, systemen en processen eigen te maken en resultaten te realiseren. Daarnaast kan ik goed schakelen op verschillende niveaus. Enerzijds als sparringpartner voor de directie en tegelijkertijd meedraaien in een team van business controllers.
Bij Adelante krijg ik hiervoor enorm veel waardering. Regelmatig hoor ik ‘wat zijn we blij met je’. Het voelt dan ook als een kadootje om hier te mogen werken. ‘Het beste uit jezelf halen’, betekent voor mij ook nieuwsgierig zijn en nieuwe dingen doen en leren. Zo leer ik van clustermanagers wat volwassenrevalidatie inhoudt, hoe waardevol de revalidatiezorg is en tegen welke dilemma's men aanloopt in de bedrijfsvoering.
 
In december start een nieuwe vaste business controller bij Adelante, waardoor mijn opdracht ten einde loopt. Wat mijn volgende opdracht zal zijn, is nog een verrassing. Mijn brede werkervaring maakt dat een breed scala aan opdrachten mogelijk is. Dat wil ik voorlopig zo houden want dat maakt het werken als ondernemer juist zo interessant.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief