Change Management voor Financials (9 PE punten)

Het implementeren van veranderingen blijkt vaak taai. De uitvoering van een goed idee blijkt vaak lastiger als van te voren werd gedacht. En zodra de ene verandering is doorgevoerd dient de nieuwe verandering zich al weer aan.

Als controller is het hebben van change management vaardigheden essentieel om succesvol te zien.

Van welke handvatten maken ervaren project- en change managers gebruik en welke principes van projectmanagement zijn van toepassing? Lees ons onderstaande aanbod voor een workshop “Change management voor financials”. (deze workshop is goed voor 9 PE punten) We organiseren voor een specifieke doelgroep van senior financials in de regio Limburg deze masterclass.

  • Wanneer:  Vrijdagochtend 12 mei 2017 vrijdagochtend 26 mei 2017
  • Waar:          Gelissendomein 8, Maastricht
  • Kosten:       €485,- per persoon (9 PE punten)

We behandelen deze thema’s in 2 workshops van ieder één dagdeel. Na het eerste dagdeel wordt verwacht dat er aan opdrachten wordt gewerkt die in de tweede workshop worden behandeld. Registreer uw belangstelling door het sturen van een email naar nancy.zuiderent@we4people.nl, wij nemen dan contact met u op.

De workshop wordt geleid door drs. Gerard Sproncken RC. Door zijn rol als interimmanager en docent/trainer aan o.a. de Universiteit Maastricht brengt hij veel jaren ervaring mee en weet hij de theorie te vertalen naar specifieke praktijkcases. In deze twee dagdelen worden onder andere antwoord gegeven op de volgende vragen:

  • Hoe stimuleert u als financial de innovatie in uw organisatie?
  • Hoe worden de processen en management informatie ondersteunend aan de bedrijfsvisie?
  • Op welke wijze beïnvloeden processen en managementinformatie gewenst gedrag?
  • Hoe krijgt u zicht en grip op risico’s?

Registreer uw belangstelling door het sturen van een email naar nancy.zuiderent@we4people.nl en wij nemen contact met u op. Ook is een in-house sessie op maat mogelijk, neem voor de mogelijkheden contact op met Guy Vroemen. Op onze contact pagina vindt u onze adres en overige contact gegevens.

We4people verbindt Finance- & ICT talent met bijzondere bedrijven. 

Blog startpagina