Business Partner

We4people is een samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers. Zelfstandig maar niet alleen. We werken nauw samen en vormen individueel de bouwstenen van een groter geheel. We geloven in de kracht van onafhankelijkheid gecombineerd met het voordeel van schaalgrootte.

De markt

De arbeidsmarkt is al jaren aan het flexibiliseren. Dat is een logische consequentie van steeds sneller veranderende marktomstandigheden. Organisaties willen kennis en talent tot hun beschikking hebben en daarin maximaal schaalbaar zijn om zich te kunnen aanpassen aan de markt. Het beste team samenstellen voor de klus gebeurt meer en meer in een mix tussen eigen medewerkers en talent in de flexibele schil. Wij zijn de leveranciers van de flexibele schil.

De professional

In een flexibele arbeidsmarkt gaat het veel meer om “werkzekerheid” in plaats van “baanzekerheid”. Als dienstverlener helpen wij professionals bij het vinden van werk dat past bij de wensen en ontwikkeling van deze professional. Door onze kennis van zowel het vak als de markt kunnen we ondersteunen in hun loopbaan.

De partner

Voor onze kandidaten en medewerkers hebben wij veel aandacht. Bij onze partners is hun belang de primaire drijfveer. Oprechte dienstverlening in combinatie met een leergierige interesse in het vakgebied van het label. Continu op zoek naar verbetering voor de klant met daarbij de ideale kandidaat of medewerker om hierbij te helpen.

Snelle start

Met behulp van het We4people zes-maanden introductie programma ondersteunen we de eerste stappen. Er is ervaring opgebouwd en vastgelegd in ons “moments of truth” model, ondersteund door de We4people toolbox. Hiermee maak je meteen een stevige en professionele indruk.

Minimale investeringen

Afgezien van de entreevergoeding, laptop en mobiele telefoon hoef je niet te investeren. We4people investeert in juridische ondersteuning, ontwikkeling van huisstijl, CV-database, professioneel recruitment en ERP systeem, verloning, website, email en telefonische bereikbaarheid.

Excellente back-office

We zijn NEN 4400-1 gecertificeerd. Dit houdt in dat we getoetst worden op alle belangrijke wetgeving inzake arbeid. We zorgen voor de betaling van de consultants en de ZZP-ers en faciliteren facturering en goede rapportages.

Een succes formule

Klanten en kandidaten waarderen onze gespecialiseerde aanpak. De onderlinge samenwerking tussen de partner-ondernemers heeft een grote meerwaarde. Door de regelmatige onderlinge contacten stimuleren en verbeteren we elkaar.

Communicatie platform

We zorgen ervoor dat je bereikbaarheid, vindbaarheid en on-line aanwezigheid optimaal is.

We4people toolbox

Ter ondersteuning van je eigen initiatieven hebben we een model gebouwd waarin we alle essentiële contactmomenten hebben vastgelegd.

Ondersteunende tools

We geven bij aanvang training in ons Carerix CRM en ERP systeem. Binnen deze systemen worden alle contacten vastgelegd.

4-stappen aquisitieplan

We stellen een template ter beschikking waarmee je ons businessmodel vertaalt naar een 4-stappen acquisitie plan.

Budget plan

We maken een plan dat gebaseerd is op jouw ambitie en onze ervaring. Belangrijk in dit plan is dat we voor duurzame groei gaan. Dit houdt in dat we keuzes maken

Trainingen

We geven trainingen voor het gebruik van sociale media, het maken van wervingsplannen, het voeren van selectie gesprekken en het acquireren van nieuwe klanten.

Nader kennismaken ?

Nader kennismaken, kan altijd. We raken graag in gesprek met potentiële klanten in Zuid-Oost Nederland en met kandidaten die over hun loopbaan willen praten. Alles begint immers met een eerste kennismaking van mens tot mens.

Neem contact met ons op