Over ons

We4people wordt geleid door mensen die zelf een ruime achtergrond hebben in Finance en ICT. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat kennis van de business key is voor een succesvolle dienstverlening naar onze klanten en medewerkers.

We vinden het leuk om van dienst te zijn. Door met leergierigheid ons te verdiepen in de uitdagingen van een organisatie en de persoonlijke uitdagingen van mensen, lukt het ons om van dienst te zijn.

Nog meer over ons? Dat doen we dan liever in dialoog.

IMG_8733-269x365

Guy Vroemen - Partner

Guy is in 2008 gestart met We4people. Gepassioneerd HR dienstverlener met expertise op het gebied van finance en talent ontwikkeling. Gerespecteerd als een authentieke en betrouwbare business partner. Ondernemer met het vermogen om professionals te koppelen aan business issues. Vindingrijk op het gebied van dienstverlenende HR oplossingen en gemotiveerd om ICT & Finance professionals ècht vooruit te helpen.

foto Danny1

Danny Zonneveld - Partner

Danny is registeraccountant en heeft 33 jaar ervaring bij een Big4 kantoor. Hij is beschikbaar als consultant voor complexe opdrachten en treedt op als coach en begeleider van onze finance-specialisten. Hij is zeer goed in staat om de juiste problematiek boven water te krijgen waardoor er een betere match kan worden gemaakt tussen de benodigde oplossing en de specialist die daar uitvoering aan gaat geven.

foto Martin

Martin Hommes - Partner

Martin is sinds 2010 verbonden aan we4people, met ICT als expertisegebied. Met een lange achtergrond als o.a. lijnmanager in de ICT/Telecom is hij goed in staat de problematiek en uitdagingen van de klant te doorgronden en zo, waar mogelijk, een goede match te maken tussen behoefte van de klant en de kwaliteiten en ambities van de consultant. Hecht in hoge mate waarde aan een goede vertrouwensrelatie met zowel de klant als onze consultants.

raymond

Raymond Bonten - Partner

Raymond werkt al meer dan 25 jaar in de ICT-wereld, waarvan de laatste tien jaar op het gebied van arbeidsbemiddeling van ICT’ers. Met zijn ruime ervaring en expertise is hij uitstekend in staat om de behoefte van de klant te analyseren en deze te koppelen aan de juiste professional. Daarbij weet hij ook de persoonlijke toegevoegde waarde van de professional in beeld te brengen. De aandacht voor de klant én de professional staan bij Raymond altijd centraal.

we4people_contact

Nancy Zuiderent - office manager

Nancy werkt sinds begin 2017 als office manager bij We4people. Dankzij haar ruime ervaring op het gebied van administratie en projectondersteuning leidt zij alle administratieve processen rond projecten in goede banen. Zij is het aanspreekpunt voor klanten en werknemers bij alle voorkomende werkzaamheden en assisteert werknemers waar mogelijk op administratief gebied.