Diensten

Detachering, bemiddeling, werving en selectie betekent in de praktijk het leveren van kennis. Wij leveren precies die kennis die onze opdrachtgever nodig heeft. Want wij weten welke kandidaat deze kan bieden. Hoe we dat weten? Omdat we dóórvragen, net zolang tot we diepgaand inzicht hebben in de behoefte en het aanbod. Geen oppervlakkige intakes, maar grondige gesprekken. Alleen zo kunnen we opdrachtgevers en kandidaten met elkaar verbinden en werken aan hun toekomst. Een succesvolle toekomst, gebaseerd op innovatie, transformatie en samenwerking. De vorm van die samenwerking wordt bepaald door de aard van de vraag en de wens van onze kandidaten en consultants.

Detachering

Onze consultants in loondienst ondersteunen opdrachtgevers bij behoefte aan tijdelijke capaciteit of extra specialistische kennis. Op deze manier bieden wij flexibele inzetbaarheid van talent en kennis, zodat organisaties evenwicht kunnen vinden tussen steeds veranderende eisen en de duurzame inzet van eigen mensen.

ZZP Bemiddeling / Consultancy

Wij werken met een kernteam van gespecialiseerde ZZP’ers die we heel goed kennen. Wij weten waar hun kracht ligt en wat hun specifieke toegevoegde waarde is. De samenwerking met dit kernteam is nauw en ons netwerk ondersteunt voortdurend met kennis en inspiratie.

 

Werving en Selectie

Onze recruitmentstrategie is gespecialiseerd: per vakgebied en binnen een bepaalde regio. We zijn op de hoogte van de ambities en achtergrond van onze kandidaten en adviseren op basis daarvan de juiste carrièrestap. Het belang van de kandidaat staat daarbij voorop. Omdat we onze kandidaten goed kennen, zijn we na een eerste analyse snel in staat hun kennis en aspiraties te matchen met een organisatie in ons netwerk.

Goed werkgeverschap

De consultants bij We4people beschikken over veerkracht, leergierigheid en het vermogen om samen te werken. Daarmee hebben ze toegevoegde waarde in een samenleving waarin vernieuwingen elkaar voortdurend opvolgen. Wij ontwikkelen en faciliteren deze eigenschappen, zodat we vernieuwing en kennis bij onze opdrachtgevers kunnen brengen. We werken op basis van functiecellen per vakgebied en vanaf Hbo-niveau.

Jouw wens centraal

De wens van kandidaat en opdrachtgever staat centraal, niet het contracttype. Wij detacheren eigen consultants, bemiddelen ZZP’ers voor consultancy en interim-opdrachten en we bieden Werving & Selectie. Altijd actief betrokken en gericht op een optimale inzet van kwaliteit. Onze eigen kennis en die van ons netwerk stellen wij beschikbaar aan onze opdrachtgevers.

Gespecialiseerde kennis

We4people is gespecialiseerd in twee vakgebieden: finance en ICT. Binnen deze vakgebieden zijn we alert op de laatste ontwikkelingen en organiseren wij onze kennis in samenwerking met onze opdrachtgevers, ZZP-relaties en consultants.

Groot bereik

Zowel klanten als kandidaten verwachten een groot netwerk. Met meerdere specialisaties in huis spreken we vanuit verschillende invalshoeken met opdrachtgevers, kandidaten en ZZP-relaties. Door onderlinge samenwerking komen we tot nieuwe ideeën en kunnen we vanuit een integrale aanpak adviseren.

Persoonlijk contact?

Neem contact met ons op voor algemene vragen, vragen over onze werkwijze en onze vacatures of gewoon om hallo te zeggen. We komen graag in gesprek.

Neem contact op