Blog

beschikbare finance professionals

We4people is de werkgever van consultants op het gebied van Finance en Ict. Op dit moment is een van onze consultants per direct beschikbaar.

Verder lezen

Change Management voor Financials (9 PE punten)

Het implementeren van veranderingen blijkt vaak taai. De uitvoering van een goed idee blijkt vaak lastiger als van te voren werd gedacht. En zodra de ene verandering is doorgevoerd dient de nieuwe verandering zich al weer aan.

Als controller is het hebben van change management vaardigheden essentieel om succesvol te zien.

Wanneer: Vrijdagochtend 12 mei 2017 vrijdagochtend 26 mei 2017
Waar: Gelissendomein 8, Maastricht
Kosten: €485,- per persoon (9 PE punten)

We behandelen deze thema’s in 2 workshops van ieder één dagdeel. Na het eerste dagdeel wordt verwacht dat er aan opdrachten wordt gewerkt die in de tweede workshop worden behandeld. Registreer uw belangstelling door het sturen van een email , wij nemen dan contact met u op.

De workshop wordt geleid door drs. Gerard Sproncken RC. Door zijn rol als interimmanager en docent/trainer aan o.a. de Universiteit Maastricht brengt hij veel jaren ervaring mee en weet hij theorie te matchen aan specifieke praktijk. In deze twee dagdelen worden onder andere antwoord gegeven op de volgende vragen:

Hoe stimuleert u als financial de innovatie in uw organisatie?
Hoe worden de processen en management informatie ondersteunend aan de bedrijfsvisie.
Op welke wijze beïnvloeden processen en managementinformatie gewenst gedrag?
Hoe krijgt u zicht en grip op risico’s?

Verder lezen

Hulde aan de introverte financial

In evaluatie en beoordelingsgesprekken komt het vaak aan bod. Van financials wordt verwacht dat ze zichtbaar zijn en van zich laten horen. Wat en hoe dit ingevuld moet worden is per organisatie verschillend maar in ieder geval wordt extraversie verwacht en positief beoordeeld.

Verder lezen

Financials met Impact

Wij bieden op 24 mei een gratis lezing Financials met Impact over business spiritualiteit vanuit authentiek leiderschap aan. Tijdens deze workshop bieden we je een aantal belangrijke handvaten en tools waardoor je nog effectiever, efficienter en doelgerichter kunt bijdragen aan projecten. Er komen diverse modellen aan bod die jou helpen om een langdurige impact te genereren, niet alleen voor je opdrachtgever maar ook voor jezelf.

Verder lezen

We4finance Kennismakingsdagen

Laatst sprak ik een financial die op zoek was naar meer waardering, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en veelzijdigheid in haar werk. Haar huidige baan was niet slecht, maar ze had het gevoel dat haar talent niet genoeg de ruimte kreeg. Herkenbaar?

Verder lezen